به منظور پیشگیری از بروز تب کریمه کنگو، گوشت را قبل از خرد كردن و گذاشتن داخل فريزر، 24 ساعت در يخچال نگهداري كنید.

به گزارش سرويس علمي، پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا؛ دكتر عليرضا پورمازار، كارشناس مسئول بيماريهاي مركز بهداشت استان يزد ضمن بیان این مطلب گفت: با توجه به ورود دام قاچاق به كشور، هرساله شاهد ابتلا به تب كريمه كنگو در كشور هستيم بنابراين مردم براي جلوگيري از ابتلا به اين بيماري بايد مسائل بهداشتي را رعايت كنند.

دكتر عليرضا پورمازار به مردم توصيه كرد: هموطنان در خريد گوشت دقت داشته باشند و گوشتي را خريداري كنند كه مورد تاييد دامپزشكي و داراي مهر بهداشتي باشد. همچنين گوشت را قبل از خرد كردن و گذاشتن داخل فريزر، 24 ساعت در يخچال نگهداري كنند.

وی ادامه داد: شهروندان از خريد گوشت قاچاق خودداري كرده و گوشت را از مراكز مجاز و مورد تاييد دامپزشكي تهيه كنند.

كارشناس مسئول بيماريهاي مركز بهداشت استان يزد گفت: دامداران و قصابان مسائل بهداشتي را رعايت كرده و از دستكش، لباس مخصوص، عينك و لوازم بهداشتي استفاده كنند. خانمهاي خانه دار نيز زمان خرد كردن گوشت و جگر حتما از دستكش استفاده كنند./ح
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار