تنها و تنها متخصصی که صلاحیت تجویز سمعک و در اختیار قرار دادن سمعک را دارد شنوایی شناس تحصیل کرده ای است که خوشبختانه به تعداد لازم در سراسر کشور وجود دارد.

دکتر خسرو گورابی، رئیس انجمن شنوایی شناسان ایران در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: کلینک های ارزیابی شنوایی در کشور وجود دارد که متخصصین شنوايی شناس در آن ها مشغول به فعالیت هستند و صاحب صلاحیت برای ارزیابی شنوایی همه اقشار جامعه می باشند.

وی خاطر نشان کرد: شنوایی شناسان قادرند از نوزاد تازه متولد شده در زایشگاه تا سالمندان بستری در آسایشگاه های سالمندان را مورد ارزیابی شنوایی قرار دهند و سمعک های متناسب با هر بیمار را برای تجویز کنند.

گورابی متذکر شد: تقاضا این است که به هیچ وجه بدون ارزیابی شنوایی مناسب و بدون تجویز شنوایی شناس اقدام به تهیه سمعک از هیچ مرکزی حتی داروخانه ها و فروشنده های لوازم پزشکی نکنید.

وی افزود: افرادی که بدون تجویز شنوایی شناس اقدام به تهیه سمعک می کنند در حقیقت هم به شنوایی باقیمانده خودشان لطمه می زنند و هم هزینه های که متقبل شده اند عملا از دستشان رفته است و به هیچ نتیجه مطلوبی نخواهند رسید./ح
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
ناشناس
۰۶:۲۳ ۰۹ تير ۱۳۹۴
با سپاس، آیا وظیفه شنوایی شناس فقط تجویز سمعک است.
لطفا برای توانبخشی شنوایی و ارزیابی و توانبخشی سرگیجه به چه کسی مراجعه کنم.
Iran (Islamic Republic of)
مریم
۱۷:۴۳ ۰۸ تير ۱۳۹۴
به نظر من هم مطبهای شنوایی سنجی ها بهترین مرکز برای تهیه سمعک برای والدین و کلا افراد مسن هستند
چون تنظیم دقیق هم انجام میدن
United States of America
مسعود
۱۵:۳۳ ۰۸ تير ۱۳۹۴
ممنون
Iran (Islamic Republic of)
مجید
۱۵:۰۳ ۰۸ تير ۱۳۹۴
متشکرم.اطلاع رسانی مفیدی بود.
آخرین اخبار