معاون سیاسی اجتماعی استاندار آذربایجان غربی با تاكید بر تداوم فعالیت های آموزشی در تمام ایام سال گفت: تعلیم و تربیت تعطیل بردار نیست.

ابراهیم فتح الهی در گفت و گو با خبرنگارباشگاه خبرنگاران ارومیه افزود: با تعطیلی مراكز آموزشی، آموزش و پروش و دانشگاه ها، تعلیم و تربیت نباید متوقف شود.

وی تعطیلات تابستانی آموزش و پرورش را از دغدغه های مهم خانواده ها عنوان كرد و اظهار داشت: تعطیلات به معنای بیهوده سپری كردن زمان نیست بلكه سه ماه تابستان فاصله ای برای بازنگری و تجدید قوا و برنامه ریزی برای سال تحصیلی جدید است.

معاون سیاسی اجتماعی استاندار با تاكید بر استفاده دانش آموزان از تعطیلات تابستانی برای ورود به فعالیت های اجتماعی ، كار و تلاش گفت: در سال های نه چندان دور دانش آموزان در فصل تابستان كار می كردند و با درآمد آن هزینه های تحصیل سال آینده را تامین می كردند.

وی اضافه كرد: آموزش مهارت های فنی اولویت اول اوقات فراغت تابستان 91 است و به همین منظور ستاد ثبت نام و اطلاع رسانی برنامه های اوقات فراغت تابستان از سوم تیر ماه در پارك ائللرباغی ارومیه مستقر می شود تا برنامه های سازمان ها مجری طرح های اوقات فراغت را هماهنگ و ساماندهی كند.

فتح الهی با عنوان اینكه سازمان ها باید در تابستان از برنامه های آموزشی رسمی جدا شوند و به سوی مهارت های اجتماعی روی آورند گفت: برنامه های غنی سازی اوقات فراغت سازمان ها با هماهنگی و بدون تداخل در تابستان ارایه خواهد شد.

وی افزود: در حال حاضر دانش آموزان گرفتار برنامه های پیش ساخته هستند كه هیچ نتیجه ای برای آنها ندارد و هیچ مهارتی را به آنها یاد نمی دهد.

فتح الهی یادآور شد: دلیل عمده این مشكل این است كه آموزش های حقوق شهروندی و حقوق اجتماعی به خوبی در جامعه ارایه نمی شود و آموزش های زندگی اجتماعی در آموزش های رسمی جایی ندارند.

معاون استاندار آذربایجان غربی افزود: 22 سازمان مختلف برای مقوله فرهنگ برنامه ریزی می كنند كه برای موفقیت در این عرصه تمامی دستگاه ها باید همسو با یكدیگر و به دور از ناهماهنگی حركت كنند.

وی از كیفیت برخی برنامه های اوقات فراغت نیز انتقاد كرد و ادامه داد: باید در برنامه های اوقات فراغت از آموزش های تئوریك مدرسه فاصله گرفته شود و دانش آموزان در اجرای برنامه ها مشاركت جدی داشته باشند.

فتح الهی، با بیان اینكه دانش آموزان امروزه بیشتر از اجتماع سرویس می گیرند و خود را میهمان زندگی می دانند، گفت: این در حالی است كه دانش آموز باید خود را عضو زندگی تلقی كند تا مشاركت داشته باشد.

معاون سیاسی اجتماعی استاندار در ادامه آموزش های مهارتی، فنی و كاربردی را مورد تاكید قرار داد و اظهار كرد: سازمان آموزش فنی و حرفه ای می تواند تمام آموزش های مهارتی را در تابستان به سایر دانش آموزان ارایه و مدرك پایان دوره به آنها اعطا كند.

وی از طرح كاد نیز به عنوان یك تجربه موفق در سال های اولیه انقلاب اسلامی در زمینه آموزش های مهارتی یاد كرد و گفت: این طرح در كنار تئوری های علمی ، مهارت های عملی را نیز یاد می داد و دانش آموز در كنار یك استاد كار، مهارت لازم را در زمینه های مختلف فرا می گرفت.

فتح الهی با قدردانی از برگزاری تورهای یك روزه گردشگری در ارومیه در نوروز 91 گفت: در ادامه این اقدام بهتر است برای اوقات فراغت تابستان دانش آموزان تورهای گردشگری داخل استان ترتیب داده شود تا فرزندان این خطه با آثار باستانی و مناطق دیدنی داخل استان آشنا شوند.

وی با تاكید بر اینكه باید رویكرد خانواده ها درخصوص اوقات فراغت تغییر كند، ادامه داد: فرزندان سرمایه آینده كشور هستند و باید برای رسیدن كمال و رشد اجتماعی این قشر فكر اساسی كرد، تابستان بهترین فرصتی است كه خانواده ها می توانند بیشتر در خدمت فرزندان باشند.

فتح الهی همچنین خطاب به مسوولان دستگاههای متولی فرهنگی گفت: مسوولان باید در جهت افزایش هوش اجتماعی و رشد ارتباطات اجتماعی ، مهارت های فنی و آماده شدن برای زندگی كامل و جامع دانش آموزان برنامه ریزی دقیقی برای تابستان انجام دهند.

فتح الهی با تاكید بر سرلوحه قرار دادن آموزش های مهارتی از سوی سازمان های مختلف ادامه داد: در سال تولید ملی، حمایت از كار و سرمایه ایرانی شایسته است در میدان عمل و جدای از تئوری ها، مهارت های فنی برای دانش آموزان در نظر گرفته شود تا آنها آماده زندگی اجتماعی شوند./س

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.