بیش از 176 هزار تن جو از 390 هزار هکتار از زمین های کشاورزی فارس برداشت شد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران فارس،این میزان شامل برداشت 123 هزار تن جو دانه ای ، 2 هزار تن جو به شکل قیصل ( سبز) برای مصرف دام و همچنین 53 هزار تن جو دیم برداشت شد.
کشت جو در فارس امسال نسبت به پارسال 40 درصد افزایش داشت.
آباده ، اقلید ، سپیدان ، بوانات و خرمبید از شهرستان هایی است که جو در آن ها کشت شد.
فارس پس از خراسان رضوی مقام دوم کشت جو را در کشور داراست.
ارقام جوی استان فارس از نوع ریحانه ، والفجر ، کارون در کویر و فجر30 است.
جو در استان فارس به 2 صورت دیم و آبی کشت می شود.
متوسط برداشت جو آبی 3 و نیم تن در هکتار و متوسط برداشت جو دیم یک تن در هکتار است.
کشت جو در مناطق سردسیر فارس از اواخر شهریور آغاز می شود و تا نیمه آذرماه ادامه دارد و محصول آن نیز اواسط خرداد تا اوایل مرداد برداشت می شود.
کشت جو در مناطق گرمسیر استان هم از اواخر آبان ماه تا اواخر آذرماه و برداشت آن نیز از فروردین تا پایان خرداد ادامه دارد.
شمال استان پهناور فارس دارای آب و هوای سرد و جنوب آن از اقلیم گرم برخوردار است.
گونه های زراعی جو شامل سه دسته شش پر ، دو پر و چهار پر است.
جو دارای مقدار زیادی فسفر است که برای عصب ، فعالیت‏ های ذهنی ، قلب ، تنگی نفس و کاهش کلسترول خون مفید است.
این گیاه خاصیت ضد التهابی دارد و به سبب وجود پروتئاز در جلوگیری از سرطان موثر است./س
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.