صمدی
در گفتگو با
خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: صنايع تبديلي و تکميلي
علاوه بر کاهش ضايعات با توليدات ويژه اي بر قيمت محصولات باغي مي
افزايند.
وي تصريح کرد: ميوه هاي داراي بافت آبکي و آبدار مانند گيلاس و آلبالو قابليت بيشتري براي فساد و ضايع شدن دارند.
صمدی ادامه داد: مهم ترين عامل فساد و ضايعات محصولات باغي شدت تنفس بافت هاي گياهي است.
وي اظهار داشت: شرايط نامناسب نگهداري، بسته بندي نامناسب و فشارهاي مکانيکي شدت تنفس ميوه ها و ميزان ضايعات را افزايش خواهند داد.
معاون
مدير باغباني سازمان جهاد کشاورزي آذربايجان شرقي یادآور شد: نوع محصول و
توان تکنولوژي در کاهش ضايعات کشاورزي تاثيرگذار است.
صمدی
تاکید کرد: باید قبول کنیم که تولید ملّی و حمایت از سرمایه ایرانی در
افزایش درآمد باغداران و و ارتقاء اقتصاد جامعه تاثیرگذار خواهد بود./س