معاون مدير باغباني سازمان جهاد کشاورزي آذربايجان شرقي گفت: باغداران با آگاهي از زمان مناسب برداشت محصول مي توانند مانع از ضايعات ميوه هاي توليدي خود شوند.

 صمدی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: صنايع تبديلي و تکميلي علاوه بر کاهش ضايعات با توليدات ويژه اي بر قيمت محصولات باغي مي افزايند. وي تصريح کرد: ميوه هاي داراي بافت آبکي و آبدار مانند گيلاس و آلبالو قابليت بيشتري براي فساد  و ضايع شدن دارند.

صمدی ادامه داد: مهم ترين عامل فساد و ضايعات محصولات باغي شدت تنفس بافت هاي گياهي است. وي اظهار داشت: شرايط نامناسب نگهداري، بسته بندي نامناسب و فشارهاي مکانيکي شدت تنفس ميوه ها و ميزان ضايعات را افزايش خواهند داد.

معاون مدير باغباني سازمان جهاد کشاورزي آذربايجان شرقي یادآور شد: نوع محصول و توان تکنولوژي در کاهش ضايعات کشاورزي تاثيرگذار است.

 صمدی تاکید کرد: باید قبول کنیم که تولید ملّی و حمایت از سرمایه ایرانی در افزایش درآمد باغداران و و ارتقاء اقتصاد جامعه تاثیرگذار خواهد بود./س
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.