مصرف سبزيهاي تيره در هواي آلوده ضروري است.

به گزارش گروه استانهاي باشگاه خبرنگاران ، عضو انجمن تغذيه ايران  گفت: ترکيبات موجود در آلاينده ها، از راه تنفس وارد بدن مي شوند و  با اثر گذاري بر روي سيستم قلبي عروقي ، در طولاني مدت ،امکان ابتلا به پوکي استخوان را تشديد مي کنند.
افشون امروز در گفتگو با خبرنگار واحد خبرافزود: روي از جمله مواد مغذي است که به هنگام آلودگي هوا، سبب کاهش جذب فلزات سنگين شده و از طرفي سرعت دفع سرب را نيز افزايش مي دهد.
کارشناس ارشد تغذيه دانشگاه علوم پزشکي ياسوج ،انواع فرآورده هاي دريايي، نخودسبز، عدس، کلم پيچ، گل کلم، نخود فرنگي، شلغم، ترب، هويچ، پرتغال، کشمش، بادام ، کنجد، كلم بروكلي ، لوبياي خشك، دانه سويا، انگور ، انار و جوانه گندم را حاوي مقادير بالايي از روي بيان كرد وافزود: توصيه مي شود اين مواد مغذي، در روزهاي آلوده، در برنامه غذايي گنجانيده شود.
به گفته وي، ترکيب آلفا- کاروتن موجود در اين مواد، جزو خانواده مواد کارتنوئيدي آنتي‌اکسيدان هستند،كه با مقابله با آسيب‌هاي ناشي از اکسيژن به DNA به سلامت  افرادکمک مي‌کنند./ج2

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.