سرپرست معاونت برنامه‌ریزی استانداری فارس گفت: تمام ظرفیت‌های قانونی این استان را باید در خدمت صنعتگران و فرآیند صنعتی شدن استان قرار دهیم.

به گزارش گروه استان هاي باشگاه خبرنگاران ،  از شیراز ، محسن اردکانی در دومین جلسه کارگروه تخصصی اقتصادی استان فارس با اشاره به این‌که رشد و شکوفایی فعالیت‌های شهرک‌های صنعتی، نیازمند تلاش فرابخشی است، اظهار کرد: برای راه‌اندازی و فعالیت شهرک صنعتی باید آب، برق، گاز، مخابرات و سایر زیرساخت‌ها فراهم شود که این مسئله نیازمند همکاری و کار گروهی میان دستگاه‌های اجرایی استان است.

وی با بیان این‌که تمام ظرفیت‌های قانونی این استان را باید در خدمت صنعتگران و فرآیند صنعتی شدن فارس قرار دهیم تا بتوانیم میزان تولیدات و ارزش افزوده محصولات استان را با ضریب مضاعف افزایش دهیم، تصریح کرد: تمام دستگاه‌های اجرایی این استان باید با همدلی تلاش کنند زیرساخت‌های مورد نیاز شهرک‌های صنعتی هر چه بیشتر فراهم شود.

این مسئول با اشاره به عوارض پراکندگی واحدهای صنعتی در استان فارس، افزود: باید با تمام توان تمام کارگاه‌های صنعتی و فعالیت‌های صنعتی استان را به سوی شهرک‌های صنعتی هدایت کنیم چراکه واحدهای پراکنده صنعتی که به طور معمول در نزدیکی راه‌های اصلی احداث می‌شوند، محیط اطراف را ناهنجار کرده و هزینه‌های فراوانی را برای تامین زیرساخت‌های لازم به کشور تحمیل می‌کنند.

سرپرست معاونت برنامه‌ریزی استانداری فارس با بیان این‌که حضور واحدهای صنعتی در شهرک‌های صنعتی، موجب کاهش هزینه‌های جانبی و افزایش بهره‌وری می‌شود، خاطرنشان کرد: به تازگی اختیارات فراوانی در مورد مسائل مربوط به شرکت شهرک‌های صنعتی، به استانداری داده شده است که ظرفیت خوبی برای حل مسائل پیش روی این بخش و پیشبرد بهتر امور ایجاد می‌کند.

اردکانی با تاکید بر این‌که سرمایه‌گذار بخش صنعت نباید به دلیل کمبود آب دچار مشکل شود، گفت: شرکت آب و فاضلاب شیراز موظف است با استفاده از منابع آبی موجود، آب مورد نیاز شهرک صنعتی بزرگ شیراز را تامین کند.

سرپرست معاونت برنامه‌ریزی استانداری فارس اضافه کرد: استان فارس در سال گذشته مقام نخست در تخصیص و جذب اعتبارات عمرانی شهرک‌ها و نواحی صنعتی و مقام دوم کشور در شاخص انعقاد قرارداد با متقاضیان سرمایه‌گذاری در شهرک‌ها و نواحی صنعتی را به خود اختصاص داده است.

وی افزود: در حال حاضر استان فارس دارای 66 شهرک و ناحیه صنعتی مصوب است که در 56 شهرک یا ناحیه صنعتی، زمین به متقاضیان سرمایه‌گذاری واگذار می‌شود و استان فارس در تعداد شهرک قابل واگذاری رتبه نخست کشور را داراست.

اردکانی اضافه کرد: در سال 90 با تلاش و جدیت مدیران دستگاه‌های اجرایی به ویژه شرکت شهرک‌های صنعتی استان، 10 شهرک آماده واگذاری به متقاضیان است و همچنین در مدت زمان خدمت دولت‌های نهم و دهم 37 شهرک یا ناحیه صنعتی به مرحله واگذاری اراضی به صنعتگران رسیده که خود گویای شتاب استان فارس به سمت صنعتی شدن است.

سرپرست معاونت برنامه‌ریزی استانداری فارس اظهار کرد: استان فارس در سال گذشته در تامین زیرساخت‌های شهرک‌های صنعتی، رتبه‌های اول یا دوم را کسب کرده است از جمله در تامین آب شهرک‌ها و نواحی صنعتی، تامین برق و خطوط تلفن، رتبه نخست و در تامین گاز و تصفیه‌خانه فاضلاب، رتبه دوم کشور را به خود اختصاص داده است.

اردکانی با اشاره به کسب مقام نخست استان فارس در سال گذشته در زمینه جذب سرمایه‌گذاری خارجی، اظهار امیدواری ؛ با همراهی و همدلی مدیران دستگاه‌های اجرایی این استان، زمینه جذب هر چه بیشتر سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی در تمام نقاط استان بیش از پیش فراهم شود./ج1

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.