مدیرکل شیلات استان کرمانشاه گفت: مصرف سالانه آبزیان برای هر کرمانشاهی 5.5 کیلوگرم است در حالی که در کشور این مصرف 8.6 کیلوگرم اس

به گزارش گروه استان هاي باشگاه خبرنگاران ،   کیومرث شهبازی در کرمانشاه‌، اظهار کرد: مصرف سالانه آبزیان برای هر کرمانشاهی 5.5 کیلوگرم است در حالی که در کشور این مصرف 8.6 کیلوگرم و در جهان 17 کیلوگرم اعلام شده است.

شهبازی ادامه داد: 69 مزرعه گرم‌آبی و 340 مزرعه سرد‌آبی در استان داریم که در مجموع 409 باب مزرعه می شود.در سال 90  مقدار کل تولید آبزیان استان کرمانشاه 10 هزار 500 تن است که این خود باعث کسب رتبه پنجم کشوری شده است.

شهبازی با اشاره به اینکه استان کرمانشاه تنها مرکز تکثیر میگو این سخت‌پوست آبزی است گفت: تولید میگو آب شیرین در استان 13.4 تن است که با این آمار کرمانشاه تنها مرکز تکثیر این سخت‌پوست آبزی است.

 وی تصریح کرد: در استان‌های غیر‌ساحلی کشور در پرورش ماهی گرم‌آبی رتبه اول کشور را دارا هستیم.

مدیرکل شیلات استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: صادرات در سال 90 به عراق هزار و 500 تن بوده که پیش‌بینی می‌شود برای 91 دو هزار تن شود.

 وی با اشاره به شاخص صادراتی شیلات استان کرمانشاه در سال 90 - 89 اظهار کرد: صادر کردن ماهی زینتی به کشور عراق از شاخص‌های صادراتی شیلات است.

شهبازی افزود: در سال 91 اداره شیلات برای هزار و 538 نفر اشتغالزایی انجام خواهد داد.

مدیرکل شیلات استان کرمانشاه در پایان گفت:  در سال 91 همگام با جهاد کشاورزی در راستای توسعه طرح توسعه کشاورزی اقدامات مهمی در تولید ماهی سردآبی و گرمآبی انجام خواهیم داد./ج1

برچسب ها: کرمانشاه ، آبزی ، سخت پوست
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.