به
گزارش
خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک قند موجود در میوه توت فروکتوز است
که منجر به افزایش فوری قند خون نمی گردد اما افراد دیابتی باید مقدار
متعادل آن را رعایت کنند چرا که مصرف زیاد آن می تواند در نهایت منجر به
افزایش قند خون شده که برای این بیماران خطرناک است.
مقدار
قند موجود در توت خشک شده از توت تازه به مراتب بیشتر است و با این شرط که
در مصرف آن تعادل رعایت شود می تواند جانشین مناسبی برای قند و شکر
باشدیکی از فواید مهم این میوه وجود آنتی اکسیدان های موجود در آن است که
می تواند در پیشگیری از بروز انواع سرطان ها نقش موثری ایفا کند.
همچنین
این میوه حاوی مواد معدنی از قبیل آهن، منیزیوم و ویتامین c نیز می باشد.
/س