استاندار گفت: ایران اسلامی به دنبال ارائه مدلی از حکومت اسلامی در سراسر دنیاست.

علی‌اکبر شعبانی‌فرد در جمع فعالان بخش کشاورزی استان به مناسبت هفته جهاد کشاورزی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک اظهار داشت: بخش کشاورزی مهم‌ترین بخش در تامین امنیت غذایی و استقلال کشور است که کار و تلاش در این عرصه به منظور کسب رزق حلال از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

وی تصریح کرد: تلاش به منظور خودکفایی و تولید امر مقدسی است که از آرمان‌های امام(ره) و مقام معظم رهبری صیانت و پاسداری می‌کند.

استاندار با اشاره به عنایت مقام معظم رهبری در نامگذاری سال‌های اخیر به موضوع اقتصاد گفت: نامگذاری چند سال اخیر به نام سال صرفه‌جویی اقتصادی، سال جهاد اقتصادی و سال تولید و حمایت از کار و سرمایه‌ ایرانی نشانگر اهمیت مسائل اقتصادی است که بخش کشاورزی وظایف مهمی در این زمینه بر عهده دارد.

شعبانی‌فرد تامین امنیت غذایی، تکیه بر تولید داخلی و ارتقاء سطح درآمد کشاورزان را از رسالت‌های سنگین بخش کشاورزی دانست و ادامه داد: جمهوری اسلامی مبارزه با فقر و تلاش به منظور استقلال را از آرمان‌های اساسی خود قرار داده و در این راستا گام‌های ارزنده‌ای برداشته است.

وی با بیان اینکه ایران اسلامی به دنبال ارائه مدلی از حکومت اسلامی در سراسر دنیا است گفت: در دوران انقلاب تمام ابرقدرت‌های شرق و غرب علیه ایران بسیج شدند تا مانع از احیای مجدد اسلام شوند، اما انقلاب به رهبری امام راحل توانست به خوبی اسلام را احیا کرده و تفکرات غرب و شرق را با شکست همراه سازد.

استاندار افزود: امروز بیداری اسلامی که در کشورهای منطقه به وجود آمده و حتی قیام وال‌استریت در امریکا الگو گرفته از انقلاب اسلامی ایران است.

شعبانی‌فرد تاکید کرد: زمانی که یک کشاورز نهالی را می‌کارد و یا در تولید گوشت و پروتئین و گندم تلاش فراوان می‌کند، بدون شک در راستای اهدافی گام برمی‌دارد که شهدا در راه آن اهداف جان خود را از دست داده‌اند و ملت ایران نه بزرگی به استکبار گفتند.

وی در ادامه با بیان اینکه در سال 2014 دنیا دچار فقر مواد غذایی می‌شود بیان داشت: دولت‌ها برای مقابله با فقر غذایی دست به اقداماتی زده‌اند و در ایران نیز برنامه‌ریزی به منظور افزایش 2 میلیون هکتار فضای کشاورزی به فضاهای موجود در دستور کار قرار گرفته است/س 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.