اكبر قنبرپور، مدير امور واحدهاي فناور پارك فناوري پرديس، در گفتگو با
خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران گفت:حدود 100 درخواست عضویت از جانب شرکتهای دانشبنيان كشور به پارک فناوری پردیس ارائه شده است كه از اين ميان، 65 درصد درخواستها مربوط به عضويت در پارك و 35 درصد درخواست نيز مربوط به عضويت در مركز رشد فناوري نخبگان (وابسته به پارك) بوده است.
33 درصد درخواستهاي عضويت در حوزه فناوري اطلاعات و ارتباطات (ICT)، 7 درصد در حوزه بيوتكنولوژي و دارويي، 27 درصد در حوزه مكانيك و اتوماسيون، 16 درصد در حوزه الكترونيك و تجهيزات پزشكي، 5 درصد در حوزه نفت و گاز و 11 درصد نيز مربوط به شركتهايي بوده است كه در ساير حوزههاي فناوري فعاليت دارند.
وي اظهارکرد: از اين ميزان درخواست، پس از طي مراحل بررسي، با عضويت تعداد 29 واحد فناور موافقت گرديد كه 9 واحد فناور در بخش اراضی، 14 واحد فناور در بخش استیجاری و 6 واحد فناور در مرکز رشد به عضویت پارک فناوری پردیس درآمده اند.
وی بابیان اینکه بهرهبرداري از 42 هزار متر مربع فضاي تحقيقاتي بخش خصوصي و استقرار 63 شركت در پارك تا پايان سال 90 خاطر نشان كرد: از اين تعداد شركت، 22 درصد آنها در مركز رشد، 32 درصد در فضاهاي استيجاري و 46 درصد نيز در بخش اراضي پارك مستقر ميباشند.
وي افزود:آغاز پذيرش شركتهاي دانش بنيان در پرديس دانش به عنوان فاز دوم پارك فناوري پرديس، حمايت پارك از شركتهاي دانشبنيان عضو در سال توليد ملي، حمايت از كار و سرمايه ايراني خبر داد و ابراز اميدواري كرد با اجرايي شدن اين بسته حمايتي، رشد كيفي و كمي شركتهاي دانشبنيان اين پارك تسريع شود./ح