سرگئي لاوروف وزير امور خارجه روسيه روز شنبه گفت اين کشور قراردادهايي را که در بخش سامانه هاي ضدهوايي با سوريه امضا کرده است اجرا خواهد کرد.

به گزارش سرويس بين الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از خبرگزاري شين‌هوا، لاورف به خبرنگاران گفت اين قراردادها امضا شده و پول آن نيز مدتها پيش پرداخت شده است و اين سامانه هاي ضدهوايي فقط در صورتي قابل استفاده هستند که سوريه هدف حمله خارجي قرار گيرد.

لاوروف خاطرنشان کرد روسيه خارج از چارچوب اين قراردادها هيچ محموله اي به سوريه ارسال نخواهد کرد.

وزير امور خارجه روسيه در عين حال از قدرت هاي خارجي که از طريق کمک علني به گروههاي مسلح و مخالفان سوري به خشونت در سوريه دامن مي زنند به شدت انتقاد کرد و هشدار داد اين کشور در آستانه جنگ داخلي تمام عيار است.

لاوروف درباره ناکامي طرح صلحي که کوفي عنان فرستاده ويژه مشترک سازمان ملل و اتحاديه عرب به سوريه پيشنهاد کرده است گفت در اين خصوص بايد هم دولت سوريه و هم مخالفان آن را به علت نقض بند مربوط به آتش بس سرزنش کرد.

وي افزود علت ديگر موفق نبودن اجراي طرح عنان اين است که برخي بازيگران خارجي خواستار مداخله نظامي در سوريه هستند و برخي معتقدند "اوضاع هرچه بدتر باشد بهتر است" و تلاش مي کنند شرايط را براي مداخله خارجي در سوريه آماده کنند.
برچسب ها: لاوروف ، روسیه ، سوریه ، قرارداد
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار