مدیر موسسه تحقیقات برنج کشور به خبرنگارباشگاه خبرنگاران گيلان گفت: این طرحها شامل تغذیه گیاه، آب و آبیاری، آب و خاک، اصلاح نبات، ماشین آلات، صنایع تبدیلی، آفات و بیماریها و معرفی ژن و رقم جدید از بذر برنج است که تاپایان سال تولید ملی وحمایت ازکار وسرمایه ایرانی اجرا می شود.
عباس شهدی کومله اظهارداشت: این موسسه با قدمتي 50 ساله 50 عضو هیات علمی و 120 کارشناس و تکنسین دارد که در زمینه محصول برنج تحقیق می کنند.
وی با اشاره به اینکه سه سال آینده در تولید برنج خودکفا خواهیم شد، گفت: کشور سالانه با کمبود 400 تا 600 هزار تن برنج روبروست که با برنامه ریزی تدوین افزایش عملکرد می توان این کمبود را بر طرف و کشور را در زمینه تولید این محصول اساسی خودکفا کرد.
در حال حاضر میانگین تولید محصول برنج در هکتار برای ارقام اصلاح شده هشت تن و ارقام بومی چهار تن در هر هکتار است/س