کارشناس مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: از آنجایی که در ظروف یک بار مصرف گیاهی هیچ واکنش شیمیایی بین ماده غذایی و ظرف صورت نمی گیرد، بهتر است برای نگهداری غذاهای گرم، روغنی و مایعات داغ از ظروف یک بار مصرف گیاهی استفاده شود.

خاتون برسیاه در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران  یاسوج افزود: ظروف یک بار مصرف گیاهی از موادی مانند ذرت، سیب زمینی و گندم ساخته شده که عمده ترین آن ماده آن ها نشاسته است.
وی اظهار کرد: نشاسته به صورت طبیعی یک پلیمر گیاهی ضعیف است که خاصیت هیدروفیلی(آب دوست بودن) دارد و با افزودن اسیدهای چرب گیاهی مانند استاریک اسید و اولئیک اسید، تغییراتی در ترکیب اولیه آن بوجود آمده که با تشکیل گروه استری با زنجیر بلند کربنی خاصیت آب دوستی آن به آب گریزی تبدیل می شود.
وی ابراز کرد : در تولید ظروف یک بار مصرف گیاهی برای ایجاد خاصیت آب گریزی از موم، عسل، روغن های گیاهی و گلوتن استفاده می شود.
این کارشناس مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج اضافه کرد: آب گریز بودن و ترکیب گیاهی این ظروف، موجب عدم فعالیت شیمیایی مواد غذایی در آن ها شده و به سلامت افراد لطمه ای وارد نمی کند. /س
 

برچسب ها: یاسوج ، گیاه ، پلاستیک
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.