به گزارش
گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران به نقل از سایت پلیس ،16 مردادماه سال 90 فردي با مراجعه به دادسراي ناحيه 6 تهران و طرح شکايتي اعلام کرد که توسط شخصي که خود را از مقامات و مديران ارشد سازمان هاي دولتي معرفي کرده ، اقدام به کلاهبرداري از وي کرده است .
پرونده در اداره چهاردهم پليس آگاهي تهران بزرگ با تشکيل پرونده مقدماتي و به دستور فيروزي ، داديار شعبه سوم دادسراي ناحيه 6 تهران ، پرونده جهت رسيدگي تخصصي در اختيار اداره چهاردهم پليس آگاهي تهران بزرگ قرار گرفت .
اظهارات مالباخته با ارجاع پرونده به اداره چهاردهم پليس آگاهي ، مالباخته با حضور در پليس آگاهي به کارآگاهان عنوان داشت : در حدود چند ماه پيش ، فردي که خود را از مديران ارشد يکي از وزارتخانه هاي دولتي معرفي کرده بود ، با مراجعه به محل کار من واقع در يک مغازه ي خريد و فروش گوشي و همچنين سيم کارت تلفن همراه مدعي شد که آن وزارتخانه قصد دارد تا با خارج کردن شماره تماس هاي برخي از مديران وزارتخانه از سيستم کاري و فروش اين خطوط تلفن همراه ـ که مدعي رند بودن همگي آنها نيز شده بود ـ اقدام به تغيير شماره تلفن همراه مديران با تعداد ديگري از شماره تلفن هاي همراه رند ديگر ، به همراه تعدادي گوشي تلفن همراه ا نمايد .
مالباخته در خصوص نحوه اعتماد خود به اين فرد به کارآگاهان گفت : پس از چندين جلسه رفت و آمد اين شخص به محل کار من واقع در ميدان فردوسي و طرح دوستي با من ، وي براي جلب اعتماد بيشتر اقدام به دادن آدرس دقيق محل کار خود به همراه شماره طبقه و اتاق کرد تا در صورت داشتن هرگونه مشکل بتوانم به او مراجعه نمايم .
در حاليکه که با ظاهرسازي هاي اين فرد و همچنين ادعاي وي در خصوص وابستگي خانوادگي با يکي از وزراي سابق کشور ، کاملا به او اعتماد پيدا کرده بودم ، يک روز همين شخص به همراه يک فقره چک 25 ميليون توماني به مغازه من مراجعه کرد و در ازاي آن اقدام به دريافت چندين دستگاه گوشي تلفن همراه جديد و همچنين چند خط تلفن همراه رند از من کرد و مدعي وصول و نقد شدن چک در زمان مقرر گرديد و پس از چند روز تماس ، ناگهان ناپديد شد .
مالباخته در خصوص نحوه اطلاع از بلامحل بودن چک و کلاهبرداري از خود نيز به کارآگاهان گفت : به تصور اينکه اين شخص براي انجام امورات اداري و انجام مأموريت به ساير شهرها رفته ، بدون آنکه به غيبت او مشکوک شده باشم ، در زمان وصول چک به بانک مراجعه و در کمال تعجب متوجه شدم که چک داراي سابقه سرقت در شهرهاي شمالي کشور مي باشد و صاحب اصلي چک در سي ام بهمن ماه سال 89 اعلام فقدان آنرا انجام داده است.
بلافاصله با تصور داشتن آدرس دقيق محل کار آقاي .... ، به وزارتخانه مراجعه و متوجه شدم که اصلا چنين شخصي در آنجا وجود ندارد .
شناسايي تصوير متهم
مالباخته در ادامه اظهارات خود به کارآگاهان عنوان داشت که يک روز که آقاي ... ( متهم تحت تعقيب ) به محل کار وي مراجعه داشته ، به بهانه گرفتن عکس يادگاري اقدام به گرفتن چند تصوير از اين شخص کرده است ؛ بلافاصله تصاوير متهم در اختيار کارآگاهان قرار گرفت و کارآگاهان اداره چهاردهم در تحقيقات پليسي خود اطمينان پيدا کردند که اين فرد هيچگونه وابستگي به هيچکدام از وزارتخانه هاي دولتي ندارد .
سرهنگ کارآگاه فريدون رهبريان ، معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداري پليس آگاهي تهران بزرگ ، با اعلام اين خبر گفت : " با توجه به شيوه و شگرد انجام کلاهبرداري و همچنين متواري بودن و احتمال ارتکاب ديگر جرايم مشابه از سوي متهم ، دستور انتشار بدون پوشش تصوير متهم متواري جهت شناسايي و دستگيري و همچنين شناسايي ديگر مالباختگان احتمالي از سوي مقام قضايي صادر شده است.
اين مقام ارشد انتظامي در خاتمه از کليه شهروندان محترم که موفق به شناسايي هويت متهم شده و اطلاعاتي از مخفيگاه و يا محل هاي تردد اين شخص دارند ، درخواست مي شود تا هرگونه اطلاعات خود در اين خصوص را از طريق شماره تماس 51055431 و 51055514 در اختيار کارآگاهان اداره چهاردهم مبارزه با کلاهبرداري تهران بزرگ قرار دهند.
معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداري پليس آگاهي تهران بزرگ در خاتمه از ديگر مالباختگان و شکات احتمالي که موفق به شناسايي متهم شده اند نيز خواست تا جهت طرح و پيگيري شکايات خود به اداره چهاردهم پليس آگاهي تهران بزرگ واقع در خيابان وحدت اسلامي مراجعه کنند " .