رییس شبكه دامپزشكی شهرستان كمیجان از تولید مرغ بدون آنتی بیوتیك برای اولین بار در استان مركزی در این شهرستان خبرداد.

حسین میرزایی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک با بیان اینکه این طرح تاکنون در چند استان كشور اجرا شده گفت: برای اولین بار در استان تعداد 20 هزار قطعه مرغ بدون آنتی بیوتیك تولید شده كه مدت پرورش از جوجه یك روزه تا كشتار این مرغ ها 47 روز بوده است.
وی افزود: در این طرح هیچگونه دارو، آنتی بیوتیك و محرك رشدی در طول دوره پرورش استفاده نمی شود و تنها با رعایت اصول بیوسكوریتی و قرنطینه ای مرغ نگهداری و تولید می شود.
استفاده از آنتی بیوتیك ها در صنعت طیور علاوه بر افزایش هزینه های تولید باعث ایجاد مقاومت دارویی در مصرف كنندگان می شود و تهدیدی علیه بهداشت عمومی است.
به گفته وی حضور مسوول بهداشت، نظارت كامل بر ضدعفونی اولیه، خرید جوجه و دان و سایر نهاده های طیور در طول دوره، نمونه برداری و انجام آزمایش از جمله اقدامات دامپزشكی كمیجان بر نحوه تولید این محصول سالم است.

قیمت این مرغ ها در بازار حدود چهار هزار ریال بیشتر است كه نسبت به هزینه‌ای كه برای تولید این مرغ ها صورت گرفته است، این افزایش قیمت بسیار ناچیز است./ب



اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.