به گزارش
سرويس علمي، پزشكي
باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا؛ صديقه پيروان با اشاره به خواص کنگر گفت: کنگر گياهی خودرو با برگ هايی شبيه کرفس است و علاوه بر اينکه منبع پتاسيم است، طبيعتی گرم و خشک دارد به همين علت توصيه می شود که کنگر همراه با ماست مصرف شود.
وی ادامه داد: کنگر ضدعفونیکننده، اشتهاآور، تببر و هضمکننده غذاست و در ضمن، مصرف آن باعث تقويت دستگاه گوارش نيز میشود.
پيروان درباره خواص درمانی کنگر يادآور شد: کنگر در درمان يرقان، نارسايی کبد و کمخونی مؤثر بوده و از کبد در برابر سموم شيميايی محافظت میکند. همچنين به علت دارا بودن مادهای به نام سينارين باعث کاهش کلسترول و تریگليسيريد خون میشود.
وی در پايان با بيان اين كه خوردن کنگر برای افراد مبتلا به ناراحتی کليه و همچنين زنان باردار مناسب نيست افزود: باتوجه به اينکه کنگر باعث انقباض کيسهصفرا میشود ، توصيه می شود افراد مبتلا به سنگ کيسه صفرا از خوردن کنگر صرفنظر کنند./ح