به گزارش
خبرنگارباشگاه خبرنگاران زاهدان، دهواری افزود: کم هزینه بودن و مصرف پایین آب در کشت و نگهداری خرمای ربی و همچنین ماندگاری این محصول با توجه به نیمه خشک بودن آن ، علت گرایش کشاورزان به توسعه نخلستانهای دیمی و افزایش بازار پسندی این محصول در داخل و خارج از کشور است.
وی بیان کرد: امسال نخلکاران سراوانی از نخلستانهای دیمی 13 هزار تن خرما برداشت خواهند کرد .
دهواری با اشاره به اینکه سطح زیر کشت نخلستانهای دیمی سراوان 8 هزار و 200 هکتار است ، افزود: کار برداشت از این نخلستانها که اغلب در مناطق مرزی این شهرستان واقع شده اند و از سفره های آب زیر زمینی تغذیه می کنند ، از 15 تیرماه به مدت یکماه صورت می گیرد .وی گفت: محصول نخلستانهای دیمی از نوع خرمای ربی است .
وی ادامه داد: 16 هزار و 400 نفر در نخلستانهای دیمی سراوان مشغول به کار هستند .
وی اظهار داشت: در شهرستان سراوان 13 هزار و 600 هکتار نخلستان وجود دارد که از این تعداد 8 هزار و 200 هکتار به صورت دیمی و 5 هزار و 400 هکتار به صورت غیر دیم آبیاری می شوند . /س