به گزارش
سرويس بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا، کارشناس مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ضمن بیان این مطلب گفت: تا چند سال پیش که استفاده از ظروف یکبار مصرف پلاستیکی هنوز در میان مردم متداول نشده بود، مردم مواد غذایی خود را در کاسههای فلزی و ملامینی میریختند و اما امروزه به علت راحتی استفاده از ظروف یکبار مصرف، تولید این ظروف افزایش یافته است.
خاتون برسیاه با اشاره به مضرات استفاده از اين ظروف در چرخه طبيعت، ادامه داد: سالانه میلیونها تن پلاستیک در صنایع بستهبندی استفاده میشود که زمان برگشت آنها به طبیعت 300 تا 500 سال طول میکشد.
وی ضمن تاكيد بر رعايت نكات لازم در استفاده از اين ظرف اضافه كرد: علاوه بر عامل حرارت، چربی مواد غذایی که در ظروف يكبار مصرف نگهداری می شوند، فرایند آزاد شدن "مونواستایرن" ها را تسریع میکند.
وی با بیان اینکه نگهداری، حمل و بستهبندی غذا با دمای بالاتر از 65 درجه ممنوع است، اظهار کرد: رنگی کردن ظروف یکبار مصرف علاوه بر انتقال مواد تشکیل دهنده پلاستیک به مواد غذایی، سایر مواد افزودنی شیمیایی را نیز به داخل غذا وارد میکند که این امر اثرات سوء بیشتری بر سلامت مصرف کننده میگذارد.
برسیاه توصيه كرد: از آنجایی که حذف این ظروف از زندگی غیر ممکن است، میتوان به جای ظروف یکبار مصرف پلاستیکی از ظروف گیاهی استفاده کرد./عط