به
گزارش
خبرنگارباشگاه خبرنگاران اراک ، که پس از هر نوبت مصرف یک خوردنی شیرین، سیستم
ایمنی بدن تا ۷۵ درصد کارآیی خود را از دست می دهد و این مدت بهترین زمان
برای فعال شدن میکروب ها و ویروس ها است. قند، فاقد ویتامین، مواد
معدنی و فیبر خوراکی است.
در واقع قند یک ماده زائد است که بدن انسان قادر
به هضم و جذب آن نیست از این رو برای اینکه ساختار ملکولی قند شکسته شود
بدن مجبور است از مواد معدنی محلول موجود در بدن استفاده کند تا بتواند قند
وارد شده به داخل بدن را هضم کند و در نتیجه تعادل عناصر معدنی مهم مثل
کلسیم، منیزیم، پتاسیم، سدیم، کروم و مس در بدن به هم می خورد.
علاوه
بر این ها، پیر شدن زودرس، سفید شدن موها و چین و چروک های پوستی عمدتا
ناشی از مصرف خوراکی های شیرین است نه مصرف گوشت و پروتئین.
/س