به گزارش خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران، طلايي در حاشيه بازديد خبرنگاران از مجتمع فولاد مباركه اصفهان با اشاره به نقش پژوهش و تحقيقات در موفقيت هاي اين شركت تصريح كرد: تاكنون 850 پروژه تحقيقاتي در اين شركت انجام شده و با 74 واحد تحقيقاتي و دانشگاهي در داخل كشور همكاري مي كنيم.
وي همچنين از هزينه 80 ميليارد توماني براي كنترل دود و عوارض زيست محيطي كارخانه خبر داد و گفت: با نصب دستگاه هايي دود و گرد و غباري كه محيط زيست را آلوده مي كند را به حداقل رسانده ايم.
طلايي در خصوص نيازهاي شركت فولاد اظهار داشت: براي تامين برق و ساير منابع انرژي به ويژه آب، بايد تدبيري انديشيده شود و هم اكنون در اين شركت آب مصرفي 7 تا 8 بار طي فرآيندي چرخش داده شده و دوباره استفاده مي شود اما به دليل مصرف زياد آب بايد براي تامين آن راهكارهاي جديدي طراحي شود.
وي ادامه داد: همچنين تامين زير ساخت ها همچون جاده ها و راه آهن نيز بايد توسعه يابد.
طلايي با اشاره به اينكه ميزان توليد فولاد در افق 1404 بايد 50 ميليون تن باشد افزود: اين چشم انداز قابل تحقق است زيرا ظرفيت هاي فراوان معادن سنگ آهن كشور حتي اين امكان را مي دهد كه بيشتر از اينها نيز توليد داشته باشيم.
وي خاطر نشان كرد: هم اكنون 2 ميليارد تن ذخيره سنگ آهن در كشور موجود است كه بايد سرمايه گذاري بيشتري براي استحصال آن انجام گيرد.