به گزارش گروه استان هاي باشگاه خبرنگاران ، روحالله حیدروند امروز در اصفهان اظهار داشت: هنرهای تجسمی همیشه با تصاویر و اشکال ساخته شده و گرافیک کاربردیترین هنر تجسمی است که با تصاویر سر و کار دارد.
وی افزود: گرافیک از اروپا و غرب نشأتگرفته است و همیشه گرافیستها در تفکر این امر بودند که آیا میشود گرافیک را بومی کرد، که در جواب باید گفت تا به حال این گرافیستها توانستند موفق شوند و طرحهای بینظیری از هنر سنتی ایران را در قالب گرافیک خلق کنند.
استاد دانشگاه و پژوهشگر عرصه گرافیک در ادامه بیان داشت: گرافیک هنری است که فناوری را در کنار تصاویر ذهنی و خلاقیت هنرمند به نتیجهای تصویری میرساند و هنرمندان ما از گذشته تا به حال دارای گنجهای عظیم تصویری هستند.
وی گفت: طراحی گرافیک فرآیندی است که با شرکت افراد بسیاری انجام میشود و در طرحها نتیجه کار گروهی را به تصویر میکشد.
حیدروند بیان داشت: هدف از گرافیک به طور عمده اطلاع رسانی است، اما آثاری که در نمایشگاهها به نمایش در میآیند فرهنگ جامعه را بیان میکنند.
وی گفت: شکل گیری گرافیک در فرایند یک هرم است، یعنی هنگامی که سفارش دهنده آگاه با همکاری طراح و مخاطب عالم در کنار هم قرار گیرند سبب میشوند تا آثار گرافیک در گونههای مختلف و پوسترهایی به شکل فاخر و تأثیرگذار در جامعه پدید آید./ج1