بهره برداری آزمایشی از طرح تولید مکملهای غذایی و رنگدانه های طبیعی از جلبکهای دریایی در جزیره قشم آغاز شد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران بندرعباس ؛در این طرح از جلبکهای آب شیرین کلرلا و اسپیرولینا در تهیه قرصهای مکمل غذایی و از جلبک دونالیلا برای تولید رنگدانه های طبیعی و آنتی اکسیدان استفاده می شود.

مدیر اجرای این طرح گفت : نخستین بار است که در کشور از جلبکهای دریایی در ساخت مکملهای غذایی و رنگدانه های طبیعی استفاده می شود.

 فرهنگی افزود : ایران هشتمین کشور جهان است که به فناوری تولید مکملهای غذایی دست یافته است.

وی گفت : محصول تولیدی این شرکت در آزمایشگاه های معتبر ژاپن و آلمان تایید شده است.

طرح تولید مکلمل های غذایی از جلبکها در قشم از سال 87 با سرمایه گذاری 200 میلیارد ریال آغاز شد .تاکنون 50 میلیارد ریال در این طرح هزینه شده است و ماهانه 20 تن محصول تولید می شود.

این طرح برای266 نفر شغل ایجاد کرده است.

فرهنگی هوای پاکیزه ، دوری از شهر ، نور زیاد ، رطوبت کافی و آبهای پاکیزه ورودی از اقیانوس هند به آبهای خلیج فارس را علت انتخاب جزیره قشم برای تولید مکملهای غذایی از جلبکهای دریایی اعلام کرد.

قیمت تمام شده محصول تولیدی در جزیره قشم یک دوم مشابه خارجی است.

این محصول اکنون در کشورهای آمریکا ، ژاپن ،هند ، چین ، تایوان ، رژیم اشغالگر قدس و استرالیاتولید می شود.

برداشت ، جداسازی ، خشک کردن ، فرمولاسیون و بسته بندی از مراحل تهیه مکملهای غذایی از جلبکها است .

مکملهای غذایی و رنگدانه های طبیعی که از جلبکهای دریایی تهیه می شود در تقویت سیستم ایمنی بدن ، افزایش قوای بدنی ، پیشگیری از ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی و سرطان ، کاهش عوارض شیمی درمانی ، کمک به درمانی کم خونی و کاهش بیماریهای التهاب مفاصل  ، درمان دیابت و بیماریهای کبدی نقش موثری دارد.

این محصولات علاوه بر افراد عادی برای ورزشکاران ، فضانوردان ، سالمندان و افراد گیاه خوار مناسب است./ب

 

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.