به گزارش
خبرنگارباشگاه خبرنگاران همدان؛ یکی از بهترین راه های مبارزه با این بو استفاده از برخی مواد خوراکی است ازجمله:
* لیموترش: خوردن یک لیموی تازه یا آب لیموی
*سیب، گلابی و هویج: جویدن این میوه هاموجب ترشح بیشتر بزاق و درنهایت تمیزی دهان میشود.
*سبزی جعفری،ریحان، نعناع و رزماری:جویدن برگ های تازه این گیاهان حس تازگی به دهان می بخشد.
* هل، گشنیز و رازیانه : جویدن این دانه ها باعث تازه و خوشبو شدن دهان می شود.
* چوب دارچین
* انواع توت:توت ها به علت وجود ویتامین C مانع از فعالیت میکروب مولد بوی بد دهان می شوند
* ماست: خوردن نیم فنجان ماست ساده دو بار در روز بوی نامطبوع دهان را کاهش می دهد./س