سیر و پیاز موجب بوی نامظبوع دهان می شوند.

 به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران همدان؛ یکی از بهترین راه های مبارزه با این بو استفاده از برخی مواد خوراکی است ازجمله:
* لیموترش: خوردن یک  لیموی تازه یا آب لیموی
*سیب، گلابی و هویج: جویدن این میوه هاموجب ترشح بیشتر بزاق و درنهایت تمیزی دهان میشود.
*سبزی جعفری،ریحان، نعناع و رزماری:جویدن برگ های تازه این گیاهان حس تازگی به دهان می بخشد.
 * هل، گشنیز و رازیانه : جویدن این دانه ها باعث تازه و خوشبو شدن دهان می شود.
 * چوب دارچین
* انواع توت:توت ها به علت وجود ویتامین C مانع از فعالیت میکروب مولد بوی بد دهان می شوند
* ماست: خوردن نیم فنجان ماست ساده دو بار در روز بوی نامطبوع دهان را کاهش می دهد./س
برچسب ها: سیر ، پیاز ، بوی دهان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.