سرمربی آرژانتینی تیم ملی والیبال کشورمان بعد از برد تیمش مقابل کره جنوبی نفس راحتی کشید و گفت: سه امتیاز ارزشمند را در برابر کره به دست آوردیم.

به گزارش خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران، "خولیو ولاسکو" که به دلیل نداشتن بازی تدارکاتی نگران نتیجه بازی نخست شاگردانش در برابر کره جنوبی بود، افزود: نگرانی من تنها به خاطر این بود که کره حریف اول بود. همیشه اولین بازی خیلی سخت است.از طرفی ما بازی دوستانه کم داشتیم. اما بازیکنانم در تمرینات فوق العاده بودند و سخت تمرین کردند. به همین خاطر باورشان دارم.

وی با بیان اینکه می دانم بازیکنان تیم ایران خوب نتیجه می گیرند، خاطر نشان کرد: این تورنمنت به گونه ای است که خیلی خوشحالی طول نمی کشد، مخصوصا که فردا شنبه با چین بازی داریم. چین تیم جوانی است که هر سال بهتر می شود.

به نظر او قهرمان مسابقه های انتخابی المپیک بدون باخت نمی ماند و در این خصوص تاکید کرد: فکر نمی کنم یک تیم بدون باخت قهرمان این تورنمنت شود. حتی صربستان و ژاپن.

ولاسکو تصریح کرد: فکر کردن به بازی، پله پله است. ما الان همه تمرکزمان روی بازی با چین است. حتی نتیجه بقیه تیم ها هم احتمال نزدیکی 30 درصدی ما را به المپیک تغییر می دهد.

سرمربی تیم ملی معتقد است از اول همه تیم ها نگران ایران بودند، زیرا تیم ایران قهرمان آسیاست و با درخشش در جام جهانی هم همه را نگران کرده است. با این حال چین هم خوب پیشرفت کرده و ما به ان احترام می گذاریم.

خولیو ولاسکو در ادامه سخنانش از خوشحالی اش به دلیل پیروزی تیمش می گوید:من برای برد تیمم خیلی خوشحالم.جدای از برد و مسائل دیگر خیلی از نظر تکنیک پیشرفت کرده. قبلا بچه هایم نمی توانستند از روی توپهای مرده امتیاز بگیرند، اما حرکت امروز قائمی مرا خیلی امیدوار کرد. من از بازی او لذت بردم.

وی تاکید کرد همه چیز بهتر از آن چیزی که تصور می کردم بود. سرویس هایمان فوق العاده بود. تیم مقابل را به خوبی بررسی کردیم. سطح تکنیکی، روحیه جنگندگی و اعتماد به نفس ما قابل توجه بود.

سرمربی تیم ملی والیبال کشورمان با یادآوری اینکه فرهاد قائمی بسیار خوب ظاهر شد، افزود: سرویس ها و دریافت های خوبی را به نمایش گذاشت. از آنجایی که این اولین بازی او در سطح بین المللی بود کمی استرس داشت. شب گذشته با او بسیار صحبت کردم.

پارک به کنفرانس خبری نیامد

سرمربی تیم ملی والیبال کره جنوبی بعد از پذیرش شکست در برابر تیم ملی والیبال ایران به کنفرانس خبری نیامد.

بر اساس این گزارش، "پارک کی ون" بعد از باخت تیمش به ایران در نخستنی دیدار رقابت های انتخابی المپیک 2012 لندن در کنفرانس خبری حاضر نشد.

در این نشست پارک کی ون سرمربی تیم والیبال کره جنوبی كه در رقابت هاي قهرماني آسيا بعد از باخت تيمش مقابل ايران خط و نشان هاي زيادي در خصوص جدال ايران و كره در رقابت هاي انتخابي المپيك كشيده بود، پس شكست قاطعانه تيمش مقابل ايران در نشست خبري بعد از بازي شركت نكرد.

تیم ملی والیبال ایران امروز در نخستین دیدار در چارچوب مسابقات انتخابی المپیک 2012 لندن موفق به شکست کره جنوبی در سه ست متوالی شد.

تیم ملی والیبال کشورمان فردا شنبه در دومین بازی خود در این رقابت ها به مصاف تیم ملی چین خواهد رفت./مح
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار