غلامحسین طاهری در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران گفت: با توجه به اینکه موضوع گران فروشی در کشور ما یکی از دغدغه های اصلی مسئولان و مردم است گفت: متاسفانه هم اکنون مکانیزم مناسبی برای کنترل قیمت ها وجود ندارد و فروشندگان با بهانه هایی مانند هزینه تولید ما بالاست و دولت به تولید کمک نمی کند هر روز کالای خود را با قیمت بیشتر می فروشند.
وی ادامه داد: ما می توانیم با تعیین تعدادی کارشناس، الگوی کشورهای پیشرفته را در تولید و توزیع کشور بررسی کرده و الگوی خود را به آن سمت پیش ببریم.
طاهری افزود: با توجه به اینکه مشکل اصلی در سیستم توزیع و بخش نظارتی وجود دارد می توانیم برای نظارت بهتر در هر محله شورایی را مختص آن محله تعیین کنیم تا امر نظارت بهتر صورت گیرد.
طاهری گفت: از دیگر راهکارهای جلوگیری از گران فروشی کد گذاری تولیدات است تا در قیمت گذاری کالاها هزینه مالیات و ارزش افزوده هم محاسبه شود که دیگر به بهانه مالیات و ارزش افزوده شاهد گران فروشی نباشیم.
وی در پایان افزود: با توجه به اینکه روزمرگی اقتصاد ما بر گران فروشی دامن می زند، باید اقتصادمان دارای برنامه ای مدون باشد هر چند که آن برنامه هم دارای نوساناتی خواهد بود البته نوسانات نباید به شکلی باشد که به قشر آسیب پذیر جامعه آسیب وارد نشود./عب