به گزارش سرويس بين الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از شبکه تلويزيوني سي ان ان ؛ محکوميت يک پزشک پاکستاني به 33 سال زندان سبب تشديد تنشها در روابط آمريکا و پاکستان شده است. هر روز نشانه هاي جديدي در تيرگي در مناسبات دو کشور بروز مي کند.
حتي مشکلات کوچک روز به روز بزرگتر مي شوند و به مشکلاتي تبديل مي شوند که ظاهرا حل آنها دشوار است. پرونده شکيل افريدي پزشک پاکستاني نيز از همين نوع مشکلات است. گفته مي شود اين پزشک پاکستاني در شناسايي محل اختفاي اسامه بن لادن، رهبر سابق شبکه القاعده، و کمک به سازمان اطلاعات مرکزي آمريکا، سيا، در اين راستا نقشي غيرمستقيم داشته است. مقامات آمريکا تاکيد دارند شکيل افريدي، فردي درستکار است و بايد آزاد شود. اما مقامات پاکستان تاکيد دارند وي جاسوس است که به کشورش خيانت کرده است و بايد مجازات شود. برادر افريدي تاکيد دارد اين پزشک پاکستاني بيگناه است و آمريکا بايد به او کمک کند.
براساس اين گزارش ، اتهامات مطرح شده برضد برادرش نادرست و بي اساس است و او هيچ کاري به ضرر کشورش انجام نداده است و اگر کاري کرده به نفع پاکستان بوده است. واشنگتن از صدور حکم 33سال زندان براي افريدي خرسند نيست. يکي از اعضاي کنگره آمريکا گفته است پاکستان بايد افريدي را آزاد کند در غير اين صورت هيچ کمک مالي ديگري به اسلام آباد داده نخواهد شد. پرونده اين پزشک پاکستاني فقط يکي از چندين مساله مطرح در مناسبات پرتنش آمريکا و پاکستان است.
واشنگتن همچنان از عذرخواهي از اسلام آباد به علت حمله هواپيماهاي بدون سرنشين ناتو در منطقه سلاله پاکستان خودداري مي کند که به کشته شدن بيست و چهار نظامي پاکستاني منجر شد. پاکستان خواهان عذرخواهي رسمي آمريکا به علت اين اقدام در ماه نوامبر سال 2011 است. امريکا همچنان به حملات جنجالي با هواپيماهاي بدون سرنشين به پاکستان ادامه مي دهد.
پاکستان نيز در اعتراض به کشته شدن 24 نظامي اش در حمله به سلاله، مسيرهاي انتقال محموله هاي پشتيباني از نيروهاي نظامي خارجي در افغانستان از طريق پاکستان را مسدود کرده است. اين درحالي است که روي کاغذ، پاکستان و آمريکا متحد هم به شمار مي روند. اما کاملا روشن است که اسلام آباد و واشنگتن در مواردي همانند دو شريک و متحد هم عمل نمي کنند.