مصرف خرما، به عنوان یک ماده مغذی، بازدارنده رشد باکتری است و موجب حفظ دندان از پوسیدگی می شود.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران همدان؛ پوسیدگی دندان شایع ترین عفونت باکتریایی در انسان و اصلی ترین عامل شروع کننده آن استرپتوکوک میوتانس است .
نتایج تحقیقاتی که از سوی پزشکان و متخصصان پروتزهای دندانی انجام شده ، نشان داده که خرما، شیره و عصاره آن موجب توقف رشد میکرو ارکانیسم می شود.
از خرما می توان به عنوان یک بازدارنده رشد استرپتوکوک میوتانس ، برای پیشگیری از پوسیدگی دندان استفاده کرد./ب

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.