به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران گيلان : معاون فنی اداره کل استاندارد و تحقیقات صنعتی گیلان با بیان این مطلب در کارگاه آموزشی و توانمندسازی شالیکوبی این استان گفت : در برنامه پنجم توسعه ، باید 2/6 تن برنج در هر هکتار تولید شود این در حالی است که در حال حاضر فرسودگی شالیکوبی ها باعث 25 درصد ضایعات برنج می شود .
مهدی محمدی افزود : نوسازی شالیکوبی ها ، کاهش مصرف کود و سموم ، کاربرد صحیح ماشین آلات و اقتصادی کردن تولید برنج با کشاورزی دانش محور از ضایعات برنج کشور جلوگیری خواهد کرد .
گیلان 3 هزار و 800 واحد شالیکوبی دارد ./س