
به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران شهركرد:
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان چهارمحال و بختیاری گفت: میزان تولیدات گوشت قرمز در استان چهارمحال و بختیاری، 2.5 درصد از مجموع تولیدات کشور را به خود اختصاص داده است.
برزو هیبتیان با اشاره به اينكه استان چهارمحال وبختياري داراي 367 واحد گاوداری صنعتی است افزود: تاکنون 160 واحد پرواربندی گوساله و بره در این استان به بهرهبرداری رسیده است.
وی به حمایت از واحدهای تولیدی گوشت این استان اشاره كرد وگفت: کیفیت برتر تولیدات گوشتی و دامی استان بازاریابی خوبی را برای دامداران فراهم مي كند.
هیبتیان افزود: در حال حاضر بيش از 150 واحد دامی و طیور در نوبت تخصیص آب هستند تا بتوانند نیازهای آبی واحدهای دامداری و مرغداری خود را برطرف کنند./س