زردآلوی تازه، کالری کمی دارد و منبع غنی ای از فیبرهای رژیمی، ویتامین ها و املاح معدنی است. این میوه سرشار از فیتوکمیکال هایی است که موجب بهبود وضعیت سلامتی افراد می شود.


 
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران همدان ؛ این فیتو کمیکال ها به پیشگیری از بیماری های قلبی کمک می کنند، LDL (کلسترول بد خون) را کاهش می دهند و نقش حفاظتی در برابر سرطان ها دارند.
-زردآلو همچنین یک منبع بسیار خوب از ویتامین A و کاروتن ها است که نقش آنتی اکسیدانی دارند و برای بینایی لازم و ضروری هستند. مصرف میوه های طبیعی غنی از کاروتن به حفاظت بدن در برابر سرطان های ریه و حفره ی دهانی کمک می کند.
زردآلوی تازه حاوی ویتامین C و دیگر آنتی اکسیدان طبیعی است. ویتامین C به افزایش مقاومت بدن در برابر عفونت ها (میکروبی و ویروسی و…) و پاکسازی رادیکال های آزاد اکسیژن مضر کمک می کند.
این میوه همچنین منبع خوبی از مواد معدنی مانند پتاسیم، آهن، روی، کلسیم و منگنز است.
مصرف میوه هایی مانند زردآلو که غنی از زآگزانتین هستند به حفاظت چشم ها در برابر بیماری ماکولار وابسته به سن(AMRD) بویژه در سالمندان کمک می کند./س
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.