به گزارش
خبرنگار اجتماعي باشگاه خبرنگاران، كوروش پرند با اشاره به مطلب فوق افزود: سازمان آموزش فني و حرفه اي كشور آمادگي لازم براي تعامل موثر در حوزه بين الملل را دارد كه در اين راستا رسالت تربيت مربي مهارتي براي كشورهاي منطقه و جهان اسلام را برعهده دارد.
وي افزود: همچنين ارائه آموزش هاي مجازي و شبيه سازي شده براي كشورهاي ياد شده نيز از اقدامات سازمان فني و حرفه اي در ارائه خدمت به كشورهاي ياد شده است.
رئيس سازمان فني و حرفه اي كشور خاطر نشان كرد: ارتقاي جايگاه كشور در مسابقات بين المللي مهارت از جمله سياست هاي اين سازمان است به طوري كه در چهل و يكمين دوره اين مسابقات كه در سال 2011 در لندن برگزار شد.
ايران موفق شد رتبه ششم را در جمع نفرات ميانگين كشورهاي شركت كننده كسب كند و جايگاه كشور را نسب تبه مرحله قبل 10 رتبه ارتقاء دهد.
در ادامه مهدي ابراهيمي نژاد مدير كل آموزش فني و حرفه اي استان كرمان با تاكيد بر اينكه تلاش داريم آموزش هاي مهارتي را از نظر كمي و كيفي توسعه دهيم و جايگاه واقعي آموزش هاي فني و حرفه اي را به جامعه بشناسانيم افزود: آموزش هاي فني و حرفه اي به عنوان يكي از اركان اصلي توانمندسازي سرمايه هاي انساني امكان ثروت آفريني متناسب با استعدادهاي افراد و نياز بازار كار را فراهم مي كند به طوري كه در بعضي رشته ها، 100 درصد آموزش ديده هاي مراكز فني و حرفه اي جذب بازار كار شده اند.
وي افزود: آموزش هاي فني و حرفه اي پايه و اساس توليد ملي و حمايت از كار و سرمايه ايراني است و روي آوردن به اين آموزش ها افزايش توليد ملي و اشتغال را به دنبال خواهد داشت و در كنار آن آموزش هاي كارآفريني كليد توليد داخلي و ارتقاي بهره وري است.
در ادامه جهان تيغي مدير كل آموزش فني و حرفه اي استان سيستان و بلوچستان ضمن اشاره به انعقاد تفاهم نامه آموزش بين اين اداره كل و پادگان ولي عصر شهرستان زابل اظهار داشت: در سال جاري 11 هزار و 430 نفر ساعت آموزش هاي مهارتي از سوي اداره كل آموزش فني و حرفه اي استان سيستان و بلوچستان به پرسنل وظيفه پادگان ولي عصر شهرستان زابل ارائه مي شود.
جهان تيغي خاطر نشان كرد: براساس تفاهم نامه منعقد شده آموزش هاي مهارتي از جمله تعمير كولر آبي، اتوماسيون اداري، جوشكاري e3 و سرويس و نگهداري خودرو در اين پادگان اجرا مي شود كه در هر دوره 60 نفر مي توانند شركت كنند./ز