
منصور قناعی وجود میکروب "هلیکو باکترپیلوری" در آبهای آلوده را شایع ترین دلیل ابتلا به سرطان معده اعلام کرد و افزود : آب آلوده،مصرف چای داغ و عوامل محیطی از دیگر دلایلی است که در افزایش سرطان معده نقش دارد.
وی همچنین از کاهش سرطان مری در این مدت خبر داد و رعایت بهداشت فردی وعمو می ،اصلاح الگوی مصرف و کاهش استعمال دخانیات را از دلایل آن اعلام کرد.
پژوهشگر علوم پزشکی افزود با مصرف روزانه 5 وعده میوه،انجام ورزش های سبک مانند پیاده روی،آرام غذا خوردن و کنترل اضطراب و استرس می توان از ابتلا به سرطان معده را تا 50 درصد جلوگیری کرد./س