سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان گفت: احتمال عملیات نظامی علیه کشور بسیار ضعیف است چراکه رژیم نامشروع صهیونیستی در قد و قواره تهدید ایران نیست.

به گزارش حوزه سیاست خارجی باشگاه خبرنگاران، رامین مهمانپرست در جمع دانشجويان دانشکده صداوسيما  گفت: در بحرين بيش از70 درصد مردم اين خواسته را دارند که اراده شان در اداره جامعه براساس هر فرد يک راي حاکم شود اما رسانه هاي غربي با مديريت خاصي از کنار اين موضوع بسيار مهم مي گذرند در حالي که درباره سوريه با حمايت از گروه هاي مسلح و تروريستي از حقوق بشر و آزادي دم مي زنند.

وي گفت: البته حاکمان وابسته منطقه نيز به علت وابستگي شديدشان به قدرت هاي غربي تصور مي کنند اگر به خواست ملت هايشان توجه کنند ديگر بر سر کار قدرت باقي نخواهند ماند از همين رو با سرکوب و کشتار تلاش مي کنند مقابل مردم بايستند هرچند تجربه نشان داده است که خواست مردم در نهايت بر زورگويي پيروز خواهد شد.

سخنگوي وزارت امورخارجه تاکيد کرد: همه علت فشارهاي آنان به سوريه اين است که اين کشور در خط مقدم مقابله با زورگويي ها و تجاوزگري هاي رژيم صهيونيستي قرار دارد و ايجاد بحران در سوريه راه فراري براي کاهش فشار بر رژيم صهيونيستي است زيرا اين رژيم در طول ساليان گذشته به علت شکست در برابر مقاومت اسلامي منطقه منزوي و ضعيف تر شده است.

مهمانپرست همچنين با اشاره به طرح اتحاديه عرب و شوراي امنيت براي حل مسئله سوريه گفت: زماني که طرح کوفي عنان کمي پيشرفت داشت بمب گذاري و ترورها در سوريه افزايش يافت و اين نشان مي دهد  غرب و وابستگان منطقه اي آنان ثبات و امنيت سوريه را به ضرر خود مي دانند.

سخنگوي وزارت امورخارجه در ادامه تحولات بيداري اسلامي منطقه را نويد سرآغاز تحول بزرگتر در خاورميانه دانست و گفت: اگر روند کنوني به نتيجه دلخواه يعني حاکميت اراده مردم بر سرنوشت خود برسد ديگر خاورميانه دور از خاورميانه غربي و صهيونيستي خواهد بود که در اين باره تدبير و هوشمندي مردم منطقه در جلوگيري از انحراف ها راهگشاست.

مهمانپرست به تلاش صهيونيست ها و آمريکايي ها در ايجاد فتنه ها در منطقه به منظور شکست انقلاب ها اشاره کرد و افزود: آنان در تلاش براي ايجاد فتنه هاي پنهاني هستند که نمونه بارز آن تلاش برايدرگيري بين ايران و اعراب و يا درگيري بين شيعيان و اهل تسنن است.

وي ادعاي دروغين دولت سعودي مبني بر اتهام به ايران در ترور سفير اين کشور در آمريکا و نيز حمايت مقامات آمريکايي از آل سعود را نمونه اي از اين دست فتنه ها دانست و گفت: آنان مي خواستند بگويند ايران که نماينده حکومت شيعي است تلاش مي کند با عربستان به عنوان نماينده اهل تسنن درگير شود البته در همان زمان از ايجاد چنين فتنه و دسيسه اي جلوگيري شد زيرا نبايد اجازه شکل گيري چنين تصوراتي در منطقه داده شود.

مهمانپرست افزود: در انقلاب مردم يمن نيز مدام تلاش مي کردم تا سرمنشاء آن را به ايران در حمايت از حوثي ها مرتبط سازند و با اين بهانه تلاش کردند قيام ها در سکوت خبري رسانه ها سرکوب کنند درحالي که اگر قيام مردم يمن به نتيجه کامل برسد بسيار به ضرر رژيم صهيونيستي خواهد بود.

وي طرح اتهامي عليه جزاير سه گانه ايران را نيز در مسير فتنه گري هاي صهيونيست ها و غربي ها در تحريک حکام منطقه برشمرد وگفت: همه مي دانند که ايراني بودن اين جزاير موضوعي چند هزارساله است بنابراين حکومت هايي که عمرشان به 40 سال نمي رسد نمي توانند چنين ادعايي داشته باشند زيرا جزاير ابوموسي، تنب بزرگ و تنب کوچک همانند خليج فارس هويتي مستند و درازمدت دارند و خود حاکمان خليج فارس نيز مي دانند که ادعاهايشان خلاف رويه هاي حقوقي بين المللي است.

سخنگوي وزارت امورخارجه، ديپلماسي عمومي و نقش رسانه ها را در تنوير افکارعمومي به منظور جلوگيري از افتادن در دام دشمنان را بسيار مؤثر دانست و افزود: بايد مراقب بود تا نقشه هاي شوم دشمنان در منطقه در ايجاد فتنه عملي نشود زيرا اگر چنين شد بيداري اسلامي را تحت تاثير قرار مي دهد.

مهمانپرست در ادامه سخنان خود در جمع دانشجویان دانشکده صدا و سیما افزود: هر تهدید نظامی علیه ایران شروع عملیات بسیار وسیعی خواهد بود که همه منطقه را در بر خواهد گرفت و آغازکنندگان باید خود هزینه های آن را بپردازند.

وی تصریح کرد: رژیم صهیونیستی در قد و قواره‌ای نیست که بخواهد کاری انجام دهد مگر اینکه اقدام سازمان دهی شده ای به کمک امریکا و متحدانش انجام دهد که آن هم به دلیل اتحاد و همدلی مردم کشورمان و همچنین ترس جوامع غربی از به خطر افتادن امنیت و رفاهشان در صورت وقوع جنگ ممکن نیست.

مهمانپرست افزود: اگر مردم جوامع غربی احساس کنند مسئولانشان اقدام نابخردانه‌ای انجام می دهند که نتیجه‌اش کاهش امنیت و رفاه مردم است حاکمان خود را کنار می زنند، به همین دلیل است که در غرب همه تلاش خود را به کار می برند تا از طریق رسانه ها مردم را با خود همراه کنند.

وی اضافه کرد: آنها مطمئناً‌ نمی توانند با یک ملت مقتدر و مصمم و همدل بجنگند مگر اینکه اختلافات مسلحانه‌ای بین ملت ایجاد کنند که نمونه بارز آن حمله به افغانستان و عراق بود چرا که در افغانستان معارضان با طالبان و در عراق گروه‌های مخالف با رژیم بعث درگیر بودند.

سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: در این دو کشور غالب عملیات نظامی به شکل هوایی بود چرا که عملیات زمینی تلفات و خسارت‌های بسیار داشت و به همین منظور در افغانستان و عراق معارضان افغانی و عراقی بیشتر تلفات می دادند تا نیروهای امریکایی.

وی افزود: وحدت و انسجام بین مردم و پایبندی به ارزش‌ها و آرمان‌ها و اطاعت محض از مقام معظم رهبری همه خطرها را علیه ملت ایران دفع خواهد کرد.

مهمانپرست در همین زمینه اشاره ای به فتنه 88 کرد و گفت: دشمن تلاش کرد در تظاهرات خیابانی هر طور شده درگیری ایجاد کند تا خروجی آن چند کشته باشد به همین منظور گاهی از نیروهای امنیتی و گاهی تظاهرکننده کشته می گرفت هر چند در نهایت به نتیجه نرسید./پ
2
 
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار