معاون اجتماعی فرماندهی نیروی انتظامی استان قم گفت: در ایام ارتحال امام خمینی و قیام 15 خرداد، 50 درصد به ظرفیت پرسنل پلیس‌راه و راهنمایی و رانندگی قم افزوده می‌شود.

به گزارش گروه استان هاي باشگاه خبرنگاران ،  از قم، احمد صادقی در جلسه هماهنگی بزرگداشت بیست و سومین سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی(ره) و چهل و نهمین سالگرد قیام خونین یوم‌الله 15 خرداد که امروز در محل شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان قم برگزار شد اظهار کرد: در ایام ارتحال امام خمینی(ره) و قیام 15 خرداد، 50 درصد به نیروهای پلیس‌راه و نیز 50 درصد به نیروهای راهنمایی و رانندگی قم افزوده خواهد شد.

وی دلیل این مسئله را هماهنگی بیشتر و جلوگیری از بروز هرگونه مشکل ترافیکی دانست و افزود: وجود نیروهای بیشتر در سطح شهر و جاده‌های استان قم موجب نظم بیشتر شده و ترافیک روان‌تری را به وجود می‌آورد.

معاون اجتماعی نیروی انتظامی استان قم بیان داشت: در خروجی عوارضی قم ـ تهران پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس احداث خواهد شد تا پرسنل نیروی انتظامی علاوه بر پخش بروشورهای لازم، راهنمایی‌های لازم را به مسافران ارائه دهند.

وی از آماده‌باش 40 نفر از پرسنل نیروی انتظامی به منظور جلوگیری از بروز هرگونه مشکل در خصوص اعزام مسافران از قم به حرم امام خمینی(ره) خبر داد و گفت: کارکنان نیروی انتظامی قم نیز به سهم خود در مراسم‌های 14 و 15 خردادماه شرکت خواهند کرد./ج1

برچسب ها: پلیس ، ترافیک ، جاده
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.