مصرف دوغ سلامت دستگاه گوارش را تضمین می کند و علاوه بر آن تأمین كننده یك چهارم نیاز روزانه بدن به كلسیم است.

به گزارش سرويس علمي،‌ پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا؛ محمدرضا زارع، کارشناس مواد غذایی مرکز بهداشت استان یزد ضمن بیان این مطلب گفت: یك نوشیدنی لبنی مناسب كه می تواند جای نوشابه را در سبد غذایی تمام ما ایرانی ها بگیرد، دوغ است.

محمدرضا زارع افزود: دوغ یك نوشیدنی سالم و مفید كه تأمین كننده یك چهارم نیاز روزانه به كلسیم و حاوی ویتامین هایB2 وB6 و B12است و قوی كننده استخوان ها است.

وی خاطرنشان ساخت: دوغ علاوه بر مزایای تغذیه ای، حاوی باكتری های مفیدی است كه اثرات زیادی بر سلامت دستگاه گوارش دارند. اگر به طور مرتب دوغ مصرف شود، باكتری های مفید استرپتوكوكوس، ترموفیلوس و لاكتوباسیلوس بولگارس موجود در آن، در دستگاه گوارش لانه کرده و اثرات بسیار مفیدی بر سلامت دستگاه گوارش می گذارد.

این کارشناس متذکرشد: مصرف دوغ همچنین موجب عدم رشد ارگانیسم های مضر می شود.

وی در ادامه افزود: بهتر است هنگام مصرف مواد غذایی به كیفیت و اثر آن بر سلامتی بدن توجه داشت و دوغ به عنوان یک نوشیدنی سالم و غنی بر نوشابه ارحجیت دارد./ح

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۱
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۴۸ ۲۲ خرداد ۱۳۹۱
بله من دوغ مي خورم يا مائ الشعير
آخرین اخبار