ه گزارش
سرويس علمي، پزشكي
باشگاه خبرنگاران
به نقل از وب دا؛ دکتر محمد امین ناظر مظفری، متخصص رادیوتراپی و آنکولوژی
دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: بهترین شیوه مصرف میوه جات و سبزیجات،
استفاده از این مواد به صورت خام است که به دلیل داشتن آنتی اکسیدان، انواع
ویتامین ها و ریزمغذی ها، می تواند عامل مهمی در پیشگیری از سرطان باشد.
دکتر
محمد امین ناظر مظفری اضافه کرد: مواد حاوی نیترات، کنسروها، غذاهای دودی و
چربی های اشباع شده از مواردی هستند که در تحقیقات پزشکی سرطان زا شناخته
شده اند.
وی یادآور شد: سوسیس، کالباس، سبزیجات سرخ شده،
نوشابه های گازدار و الکلی نیز از جمله مواردی هستند که لازم است از مصرف
آن ها خودداری کرد./ح