![حملات سایبری پیشرفته چگونه بی سر و صدا دادهها را میدزدند؟](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/27/20350135_495.jpg)
محمد رضا عباسی درگفتگو با خبرنگارباشگاه خبرنگاران اصفهان اظهار داشت: میزان جهانی مصرف سرانه فرآورده های آبزیان 17كیلوگرم در سال است اما این میزان در استان اصفهان كمتر از 9 كیلوگرم است.
وی با اشاره به اینكه متوسط سرانه برخی از شهرستان های این استان كمتر از دو كیلوگرم است، افزود: افزایش میزان مصرف سرانه آبزیان تاثیر مستقیم بر ارتقای سلامت جامعه دارد.
وی با تاكید بر لزوم افزایش سرانه مصرف آبزیان در كشور ابراز امیدواری كرد: با تخصیص اعتبارات و برنامه ریزی بهتر این سرانه تا پایان برنامه پنجم توسعه به 13 كیلوگرم خواهد رسید.
عباسی، خاطرنشان كرد: رویكرد تولید پروتئین سالم و افزایش سرانه مصرف این محصولات یكی از اهداف شیلات استان اصفهان است.
وی به تولید انواع ماهیان زینتی، گرمابی و سردابی در استان اشاره كرد و گفت: شهرستان های سمیرم و فریدونشهر در تولید ماهی های سردابی، اصفهان در تولید ماهی گرمابی و راوند، نجف آباد و آران و بیدگل در تولید ماهیان زینتی در استان اصفهان دارای رتبه های برتر هستند./ب