طبق تحقیقات انجام شده، مصرف میوه های توت مانند تا 40 درصد خطر ابتلا به بیماری پارکینسون را کاهش می دهد.

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، محققان اظهار کرده اند که خوردن توت فرنگی ها، توت های آبی، انگور فرنگی سیاه و توت های سیاه می تواند انسان را در برابر بیماری پارکینسون محافظت کند.
بنابراين گزارش، مردانی که مرتب این میوه ها با غذاهای مقوی دیگري که دارای فلانوئیدها هستند را مصرف می کنند احتمالا تا 40 درصد ابتلا به این بیماری مغزی را در خود کاهش می دهد.
اين گزارش حاكيست، طبق تحقیق متخصصان British و U.S، آنهایی که میوه های توت مانند(شاتوت، توت، توت فرنگی، تمشک) را حداقل یک بار در هفته مصرف می کنند در مقایسه با آنهایی که هرگز این میوه ها را نمی خورند تا یک چهارم خطر ابتلا به بیماری پارکینسون از بین می رود.
همچنين،‌ فلانوئیدها که در بیشتر میوه ها، چای و مواد دیگر یافت می شود آنتی اکسیدانهایی هستند که می توانند نقش محافظتی در مقابل خطر بیماری هایی شامل بیماری های قلبی، تعدادی از سرطان ها، زوال عقل (جنون یا دیوانگی) داشته باشد.
گفتني است،‌ اولین بار تحقیق بزرگی برای جستجوی اثر فلاونوئیدها درمقابل بیماری پارکینسون انجام شد که یک برنامه تغذیه ای بود که بر روی 125000نفر از مردم انگلیس انجام شد./عط
مترجم: ایده مفرح
* براي مطرح كردن سوالات پزشكي خود اينجا را كليك كنيد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار