خوردن توت ها احتمال ابتلا به پارکینسون را در مردان کاهش می دهد.

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، احتمال ابتلا به پارکینسون در مردانی که به صورت مداوم  مواد غذایی حاوی فلاونوئیدها از جمله توت ها، سیب، سبزیجات و چای مصرف می کنند،  به طور چشمگیری کاهش می یابد.

فلونوئیدها ترکیبات فعال زیستی هستند که به طور طبیعی در بسیاری از غذاها و نوشیدنی های گیاهی ایجاد می شوند.

فلاونوئیدها در گیاهان و مواد غذایی حاوی آنتی اکسیدان ایجاد می شود، فلاونوئیدها همچنین در کاهش احتمال ابتلا به فشار خون بالا، بیماری های قلبی، جنون و برخی سرطان ها مؤثرند./اس/
 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار