خوردن به دفعات در فواصل منظم بهترین رژیم برای فرد دیابتیک به ویژه بیماران مبتلا به دیابت نوع 1 است.

دكتر فاطمه جعفري منشادي عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی کاشان و فوق تخصص غدد در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: بیماران دیابتی باید روزانه سه وعده غذایی اصلی و سه میان وعده غذایی داشته و حداکثر فاصله بین وعده ها و میان وعده ها 3 ساعت باشد.

وي تصریح کرد: به همین علت بیمار دیابتی باید روزانه انسولین در چند نوبت و مطابق با نیاز بدن تزریق کند و همچنین لازم است در فواصل منظم و مناسب، غذا نیز مصرف کند تا قندخون وی بیش از حد کاهش نیابد.

جعفري منشادي در ادامه گفت: تعادل مقدار قند خون در افراد سالم توسط سیستم متابولیسم بدن فرد انجام می شود اما در بیماران دیابتی برقراری این تعادل به عهده بیمار دیابتی است.

وي با اشاره به اینکه دستورالعمل ثابتی به نام رژیم غذایی برای بیمار دیابتی وجود ندارد، تصریح کرد: رژیم غذایی دیابتی در واقع یک برنامه سالم و صحیح برای همه افراد است، بنابراین لازم نیست که برای یک بیمار دیابتی غذاهای جداگانه در منزل تهیه شود و پیروی از رژیم غذایی سالم برای همه افراد مفید و ضروری است.

وی زمان صرف غذا، مقدار غذا و نوع مواد غذایی مصرفی را از نکات مهم در رژیم غذایی بیماران دیابتی ذکر کرد.

وی گفت: باید بین صرف غذا، میزان فعالیت و میزان انسولین مصرفی تعادل برقرار شود تا مقدار قند خون به حد طبیعی نزدیک شود./عط

 

**‌ براي مطرح كردن سوالات پزشكي خود اينجا را كليك كنيد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.