نارگيل حاوي فيبر قابل توجهي بوده به طوري كه در هر 100 گرم اين ميوه، 9 گرم فيبر خوراكي وجود دارد بنابراين مصرف آن در پيشگيري از يبوست و يا درمان آن بسيار موثر است.

به گزارش سرويس علمي پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا،‌ يوسف نقيايي كارشناس تغذيه  اظهار داشت: نارگيل جزء گروه ميوه ها محسوب مي شود اما يكي از ميوه هاي پر انرژي مي باشد به طوري كه هر 100 گرم آن حدود 350 كيلو كالري انرژي دارد كه عمده اين انرژي را چربي هاي موجود در آن تامين مي كنند كه چيزي حدود 35 گرم مي باشد.

وي از ديگر تركيبات نارگيل به فسفر بالا ( 112 ميلي گرم) و پتاسيم بالا ( 356 ميلي گرم) اشاره كرد.

اين كارشناس تغذيه خاطرنشان كرد: اين ميوه همچنين ويتامينE قابل توجهي دارد كه مي تواند به عنوان يك آنتي اكسيدان موثر در درمان و پيشگيري از سرطانها و چين و چروك پوست استفاده شود.

نقيايي افزود: در صورتي كه نارگيل را به صورت مخلوط با شيره آن (شيره نارگيل) مصرف نماييم، انرژي آن به طور قابل توجهي افزايش يافته و حدود 670 كيلو كالري خواهد بود./عط

 

** براي مطرح كردن سوالات پزشكي خود اينجا را كليك كنيد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار