به گزارش سرويس علمي، پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا؛ سارا حکيم، کارشناس تغذيه دانشگاه علوم پزشکی البرز از تاثير مثبت خوردن هويج بر عملکرد مغز خبر داد و گفت: هويج منبع غنی از بتاکاروتن می باشد که در بدن تبديل به ويتامين A مي شود و دراين ميان هويج هايی که دارای رنگ تيره تری هستند، مقادير بتاکاروتن آنها نيز بالاتر است.
وی افزود: بر اساس يافته های محققان مصرف يک روز درميان 50 ميلی گرم بتاکاروتن به مدت 15 سال موجب افزايش قدرت حافظه و تاخير در زوال عقل می شود.
حکيم ادامه داد: بتاکاروتن موجب کاهش يا از بين رفتن استرس اکسيد کننده می شود که با پير شدن انسان به سلولهای مغزی آسيب می زند.
اين کارشناس تغذيه تصريح کرد: بنابراين با گنجاندن هويج يا آب هويج در برنامه غذايی هرروز خود مي توانيم شاهد تاثير مفيد آن بر سلامت جسم خود در حال و آينده باشيم.
وی در پايان خاطرنشان کرد: سيب زمينی شيرين و زرد آلو نيز سرشار از بتاکاروتن هستند. /ح