يك کارشناس مواد غذایی در یزد گفت: نوشیدن آب استرس را کاهش می دهد.

به گزارش سرويس علمي،‌ پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا؛ محمدرضا زارع، کارشناس مواد غذایی  با اشاره به كاهش استرس به عنوان فواید نوشیدن آب گفت: ۸۵ درصد بافت مغز را آب تشكيل مي دهد. به هنگام تشنگي، بدن و مغز، براي انجام فعاليت هاي خود با فشار و استرس مواجه مي شوند.

وی توصیه کرد: براي كاهش سطح استرس، هميشه به هنگام كار يك ليوان آب بر روي ميز خود داشته باشيد.

زارع همچنین متذکرشد: به هنگام ورزش، يك بطري آب به همراه داشته باشيد، تا با استرس كمتري به فعاليت بپردازيد./ح

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار