با پختن گوجه فرنگي ماده ليكوپن كه نوعي آنتي اكسيدان است آزاد مي شود

به گزارش سرويس علمي،‌ پزشكي باشگاه خبرنگاران؛ با پختن گوجه فرنگي ماده ليكوپن كه نوعي آنتي اكسيدان است آزاد مي شود ولي فقط تا ايجايش را مي دانستيد، اينجا را كه نمي دانستيد اين ماده در جلوگيري از ناراحتي پوست مفيد است يعني همان ليكوپن.
محققان تغذيه با بررسي تاثير رب گوجه فرنگي در غذا و ارتباط آن با ناراحتي هاي پوستي دريافتند كه غذاهايي همچون پيتزا و ماكاروني كه با رب گوجه فرنگي يا سس گوجه فرنگي فراوان مصرف مي شود قادر هستند پوست را در برابر اشعه ي ماورا بنفش ايمن كنند.
براساس اين گزارش ماده موجوددر گوجه فرنگي موسوم به ليوكوپن كه نوعي انتي اكسيدان است با پختن گوجه فرنگي آزاد و افزيش پيدا مي كند.
ليكوپن موجود در سس و رب گوجه فرنگي مانع از تاثير اشعه ماوراء بنفش در پوست شده و ابتلا به سرطان پوست و پيري زود رس جلوگيري مي كند پس تا جايي كه ميتوانيد غذاهايتان را سرخ رنگ كنيد./ح

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار