
مجيد هدايت در گفتگو با خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران با بيان اين مطلب افزود: طي سال گذشته بخش صنعت در پروژه هايي كه تجربه اجرايي داشته مشكلي نداشت و بخش هاي فني و مهندسي كشور توانايي لازم را در اين حوزه ها به دست آورده اند.
وي با اشاره به پيشرفت مطلوب در حوزه صنايع نوين و هايتك در كشور گفت: طي سال گذشته دستيابي به دانش فني صنايع پيشرفته و نوين در رأس امور قرار داشته و توسعه تجاري سازي و توليد انبوه طرح هاي تحقيقاتي نيز از اهداف سازمان درسال جديد به شمار مي رود.
مديرعامل سازمان ايدرو با اشاره به اينكه بخش صنعت درسال گذشته شرايط ويژه اي را تجربه كرد اظهار داشت: اجراي فاز اول هدفمندي يارانه ها و نوسانات نرخ ارز و سكه شرايط ويژه اي را در بخش صنعت ايجاد كرد كه به طول كلي عملكرد اين بخش در خصوص سازگاري با اين شرايط مثبت ارزيابي مي شود.
هدايت با اشاره به اينكه در اين اوضاع تسهيلات حمايتي از بانك ها با شرايط سختي به توليد كنندگان پرداخت مي شد خاطرنشان كرد: تسهيل پرداخت تسهيلات و اصلاح امور بانكي درسال جديد امري ضروري در جهت توسعه صنعت كشور محسوب مي شود./ک