غذاهای کنسروی به دلیل نگهدارنده ها و چربی بالا ارزش غذایی پائینی دارند.

دکتر توکلی، متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: فست فودها، کالباس و سوسیس، پنیر پیتزا چربی اشباع بالایی دارند و در این فرآورده ها و محصولات کنسروی از نگهدارنده های زیادی استفاده می شود، غذاهای آماده به واسطه نگهدارنده ها و چربی های بالا ارزش غذایی پائینی دارند و بسیاری از سرطان ها و بیماری ها به خاطر نگهدارنده های این غذاهای کنسوری است.

وی افزود: افراد رب، خیارشور و... را به صورت کنسروی استفاده می کنند حال اگر قرار باشد غذاهای اصلی را هم به صورت کنسروی مصرف شود واقعاً می توان گفت مجاز نیست.

دکتر توکلی در ادامه در خصوص مضرات استفاده از فست فودها و غذاهای آماده گفت: این مواد به خاطر نمک زیاد و نوع چربی نامطلوب و مواد نگهدارنده ای که دارند برای کسانی که فشار خون، چربی خون، ناراحتی قلبی و اضافه وزن دارند توصیه نمی شوند کسانی هم که بیمار نیستند نیز با توجه به وزن، کالری، نمک و چربی می توانند به صورت تنوع ولی با تعادل از این محصولات استفاده کنند ولی باید توجه داشته باشند که جایگزین غذای اصلی نشود.

در ادامه توکلی خاطرنشان کرد: اگر در نوجوانان و کودکان فست فود و غذاهای آماده جایگزین غذای آماده شود دچار کمبود کلسیم و ریزمغزی هایی از جمله فقر آهن، روی، B12 و B6 می شوند چراكه سوسیس و کالباس جزء گروه چربی قرار می گیرند نه گروه گوشت و دیگر اینکه پنیر پیتزا خاصیت پنیر را ندارند یعنی کلسیم آن اصلاً جذب نمی شود چربی بالایی دارد و پروتئین آن نسبت به پنیرهای معمولی بسیار کم است./ح

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.