چای ترش، یک نوشیدنی قدیمی گیاهی است که به صورت گرم یا سرد مصرف می شود. این چای از طریق دم کردن گل بامیه به دست می آید.

به گزارش سرویس علمی پزشکی

باشگاه خبرنگاران

، این چای که قرمز رنگ و بدون کافئین است، طعم ترش و بوی مطبوعی دارد.

 

* برای بیماران قلبی و افرادی که مشکل گردش خون دارند مفید است.

 

* سرشار از ویتامین C است که با تقویت سیستم ایمنی بدن با سرماخوردگی و عفونت های دیگر مقابله می کند.

 

* کاهش دهنده فشار خون بالاست، گردش خون را بهبود می بخشد و میزان استرس را کاهش می دهد.

 

* حاوی آنتی اکسیدان لازم برای بدن مانند اسید سیتریک و اسید اسکوربیک است که در محافظت از سلول به بدن کمک می کند.

 

* به طور طبیعی، خاصیت ضد میکروبی و ضدسرطانی دارد و علاوه بر تقویت کردن مکانیزم دفاعی، از بدن در برابر عفونت باکتریایی نیز محافظت می کند./عط

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۱
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
zoha
۲۲:۳۵ ۱۸ شهريور ۱۳۹۱
من هم چند بار چای ترش استفاده کردم
اما الان که اطلاعاتم بیشتر شده
بیشتر استفاده می کنم
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
zoha
۲۲:۳۵ ۱۸ شهريور ۱۳۹۱
من هم چند بار چای ترش استفاده کردم
اما الان که اطلاعاتم بیشتر شده
بیشتر استفاده می کنم
آخرین اخبار