يك متخصص چشم با بيان اينكه در بین اجزای چشم، قرنیه و عدسی جذب بیشتری از اشعه UV دارند اظهار داشت: جذب طولانی مدت اشعه UV از چشم موجب کدورت چشم می‌شود.

دکتر مهدی مدرس زاده متخصص چشم پزشک در گفتگو با خبرنگاران باشگاه خبرنگاران  با بیان این مطلب که در بین اجزای چشم، قرنیه و عدسی جذب بیشتری از اشعه UV دارند اظهار داشت: جذب طولانی مدت اشعه UV از چشم موجب کدورت چشم می‌شود.

وی با بیان اینکه عدسی چشم حدود 99 درصد اشعه UV را جذب می کند خاطرنشان کرد: اشعه UV با عبور از عدسی و قرنیه، به بافت های داخلی چشم می رسد و موجب تغییرات منفی بر چشم می شود.

وی تصریح کرد: اشعه UV موجب چروک پلک چشم نیز می‌شود که این عامل در کاهش میدان بینایی اثرگذار است.

وی افزود: پرهیز از نگاه مستقیم به نور خورشید، استفاده از عینک ضد UV و معاینات دوره‌ای توسط چشم پزشک از بروز حوادث چشمی جلوگیری می کند.

*با افزایش میزان اشعه UV در تابستان آسیب قرنیه شدیدتر می شود

دکتر محمد آقازاده امیری رئیس انجمن اپتومتری در ادامه گفت: با توجه به افزایش میزان اشعه UV در فصل گرم تابستان می توان این موضوع را تهدیدی جدی بر سلامت چشم در نظر گرفت.

آقازاده امیری با بیان اینکه سوزش چشم ناشی از اشعه UV با تأخیر تشخیص داده می شود خاطرنشان کرد: قرار گرفتن در معرض اشعه فرابنفش، احتمال آب مروارید را نیز به شدت افزایش می دهد.

وی افزود: به علت اشتباه تشخیص دادن این عارضه با دیگر مشکلات چشمی بهتر است در صورت بروز سوزش چشم حتماً به متخصص مراجعه شود./ع
 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار